Oppdateringer:

torsdag 1. januar 2009

Passbytting ønskes i Oslo

Fornavn: Karianne Fog Heen
Alder: 27
Fylke: Oslo

Kan tilby/ønsker:
Utveksling av pass ved behov, kan også stille opp som avlasting over kortere eller lengre tid.

Ønsker pass tilbake, betaling, annet:
Er interessert i å bli kjent med noen som vi kanskje kan byttepasse med?

Egen hund/egne hunder:
Har en 2,5 år gammel dansk/svensk gårdshund hann. Han er ikke helt trygg på andre hunder, så jeg vil helst ikke passe hunder som kan være litt tøffe mot andre. Helst ikke hannhunder under 3 år, og ikke tisper med løpetid.Ellers er Odin rimelig grei å ha med å gjøre. Stueren, snill og glad i folk, og takler det meste. Han er vant til bur, bilkjøring og offkom. Går dårlig sammen med katter, og har sterkt jaktinnstinkt. Pga. en dårlig opplevelse med en annen hund i ettårsalderen, har vi slitt med fryktaggresjon mot andre hunder. Dette er nå en del bedre, og Odin går greit overens med de fleste hunder bare han får litt tid til å venne seg til dem (vi bruker sitt/kontakt-trening i nærheten av "nye" hunder i 5-10 minutter før de får hilse eller leke). Men han bør være i bånd når det er stor sjanse for å møte på fremmede hunder, da han ikke kommer på innkalling hvis han ser de. Vi klikkertrener, og har gått kurs i rally, agility og konkurranselydighet, men jobber i hovedsak med triks og grunnleggende lydighet.

Andre dyr i huset:
Nei (to hunder i andre del av tomannsbolig)

Barn:
Ingen barn

Beliggenhet:
Disen i Oslo (mellom Sinsen og Grefsen), tomannsbolig med hage, mye grøntområder i nærheten.

Jobbsituasjon:
Går deltidsstudier med samlinger på 3-4 dager i mnd. Disse dagene kan det bli opptil 6-8 timer alene (men sjelden mer enn 4-5t). Ellers er jeg mye hjemme, og hunden min er sjelden alene mer enn 4 timer.

Erfaring med hunder og raser:
Har min egen dansk/svenske gårdshund. Er i tillegg vokst opp med engelsk setter i familien, og har venner med pinscher, eurasier, flat, lapphund mm. Ønsker ikke å passe veldig krevende raser/hunder. Min egen hund får alt fra en halvtime til et par timer tur, pluss et par "fridager" i uken. Lek og trening er det såklart også innimellom.

Betingelser/nødvendigheter:
Har ikke bil, så fint om hunden er komfortabel med offkom.

Andre ting man ønsker:
Ønsker å bli kjent med noen vi kan utveksle pass med ved behov. Fint om det er noen som bor i nærheten.

Kontakt:
simira@tihlde.org

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar